Bilder Folkärna RS

Var med när min syster tävlade i Folkärna i torsdags, och det gick ganska bra för dem! I LC var båda två lite off, så det blev ett stopp på andra hindret som var lite tittigt med grindar. Sedan kom dom igång bättre. I LC+ så var dom bättre igång, felfria i grunden och sedan blev ponnyn mycket skeptiskt över muren. Ett stopp där, men annars såg det fint ut. Han kan vara lite tittig, och en sån där riktig mur har han inte hoppat på över ett år tror jag. Men på andara försöket så gick det fint.

Han har varit lite av en krångelponny kan man minst säga. Under en period förra året och förrförra året så kunde han tvärstanna vid utgången och tokbocka, då menar jag riktiga rodeobocksprång. Samma sak efter att han har stannat, men då formodligen för att han har fått smisk tidigare i sitt liv... Men under dom senaste tävlingarna, liksom idag (pepparpepar!) så har han inte gjort något alls! Hoppas verkligen att det fortsätter att gå bra för dem :)

Ljuset var inte optimalt och jag är inte så jätteduktig på dom manuella inställningarna som jag körde med hela dagen, så bilderna är inte superbra. Men det blev några stycken iaf!Övriga bilder som jag tog

 Kommentarer
Postat av: Stall Viggeby

sv: okej, är du nöjd med den sadeln? :D Super fina bilder!

2011-07-24 @ 19:18:10
URL: http://stallviggeby.blogg.se/
Postat av: Julia ( T E A M R Y T T A R N A )

Fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :D

2011-07-24 @ 22:51:38
URL: http://teamryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0