Mina hjälmar

Nu kommer ännu ett inlägg om min utrustning, och denna gång hade jag tänkt visa mina hjälmar!


Charles Owen Wellington Classic-
Fick denna hjälm julen -06 och jag har haft den som tränings/tävlingshjälm. En riktigt skön hjälm som sitter väldigt stadigt. Har sällan varit med om att den tippat ner på näsan, utan tack vare "kudden" i nacken så sitter den bra och bekvämt. En riktigt skön och snygg hjälm tycker jag! Dock så kan den bli ganska varm på sommaren då det inte är någon ventilationshjälm. Sen jag köpte min GPA så brukar jag använda denna vid träningar, speciellt nu på vintern när GPAn blir för kall. Nypris ligger på runt 2500kr, dock kostade den strax under 3000kr när jag köpte den för 4 år sedan. Så dom sjunker allt mer värkar det som!


GPA Speed Air Tone in Tone-
Köpte denna hjälm nu i höstas då Skara Hästsport hade kanonerbjudande. Ordinarie pris var 6200kr, och jag köpte den för 2500kr! En väldigt lätt hjälm som sitter riktigt bra, men framför allt är otroligt ventilerad! Måste säga att det var en härlig känsla att rida i den första gången när man kände luften genom hjälmen, haha. Hade gärna önskat att den var lite mörkare blå, men med en kavaj som är lite ljusare så blir det nog riktigt snyggt! Har tänkt att använda denna hjälm mest på tävlingar, men också under träningar på sommaren.


Eurolite- Denna hjälm är egentligen mammas, men jag brukar ha den att rida med till vardags. Dock är den inte alls lika skön som min CO och GPA. Känns nästan som att den sitter uppepå på huvudet, passar egentligen inte alls mitt huvud känns det som. Men annars så är det en ganska lätt och snygg hjälm, finns i flera olika färger och färgkombenationer. Kostar runt 800kr.

Det var alltså mina hjälmar!
Hade tänkt att visa er mina träns nästa gång, då jag hade fått önskemål om det. Måste dock se till att ta lite nya bilder på några av tränsen :)
Kommentarer
Postat av: locka

gud så fin häst gillar den =)

2011-05-17 @ 10:46:13
URL: http://lockalocka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0