Tillbaks!

Har varit riktigt dålig uppdatering några dagar nu, och det beror på att jag inte har varit hemma! Hade tänkt att skriva innan jag åkte, men så blev det inte... Men jag har iaf från onsdag till söndag eftermiddag varit i Björklinge och jobbat på Westgate Farm! Jag och min vän Elin (vi brukar åka ner tillsammans) har jobbat där nere, och det har verkligen varit roligt och lärorikt! Mina hästar har fått det lite lugnt medan jag varit borta och red dem båda på kvällen när jag kom hem. Curre blev vaccinerad i onsdags, så det passade bra med lite vila för hans del. 

Dagarna har sett ut som så att det har varit stallarbete så som mockning, fylla vatten, fodra osv till drygt 20 hästar. Har ridit ut någon häst, konditionstränat i en gigantisk hage (fuskigt att dom har nästan hälften så lite snö som vi...), longerat, gjort iordning och ridit fram hästar. Fick även hoppa studs med två hästar, som båda gått 160! Inte varje dag man gör det :) Fick jättemycket hjälp av John, både med min ridning och mentalt tänkande. Fick många aha-upplevelser och jag känner mig verkligen inspirerad och taggad till att jobba vidare med mina egna hästar och inför denna tävlingssäsong!

Det är verkligen sjukt lärorikt att jobba hos någon riktigt duktig ryttare. Att bara vara i den miljön, se hur dom tränar osv lär man sig otroligt mycket utav! Jag har tidigare jobbat hos John och Karro någon vecka då och då, och även följt med och jobbat på tävlingar. Tex Hammarö 2009 och Falsterbo i somras, plus tävlingar som Gävle eller Högbo. Varje gång så lär man sig något nytt och man åker alltid hem med ny inspiration! Vill man utvecklas som ryttare så är detta ett riktigt bra sätt, men man får samtidigt vara beredd att det är mycket jobb. 

Jag har haft det riktigt trevligt under dessa dagar, vilket det alltid är där nere! Saknar det redan... Men nu när jag är hemma så lovar jag att det ska bli bättre uppdatering! Har inte varit jättebra innan heller, men ska försöka bli bättre detta år. Har inte riktigt fattat att det faktiskt är ett nytt år, känns ovant. 2010 har inte varit ett superbra år vill jag påstå, men vi får hoppas att 2011 åtminstone blir bättre :)

 

Fick bli en bild på mig och Curre från en tävling i Högbo 2008. 
Vi skålade för att Curre ska hålla sig frisk och komma igång iår,
så nu får vi hoppas att det blir så också!
Saknar♥

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0