Gårdagens och dagens ridning

Gårdagens ridning

Cuwento

Blev bara en skrittur runt byn för honom, men la även in lite trav. Han kändes pigg och framme, kändes väldigt fin faktiskt :)

Entiego

Red ut en sväng. Jobbade vidare med halter och övergångar för att känna att han lyssnar bra tillbaka. Även om han var lite spänd så tycker jag ändå att han väntade bra och kändes ganska fin på slutet.

Dagens ridning


C

Vila då jag precis innan jag skulle rida märkte att han tappat en framsko... Som om han inte vilat tillräckligt medan jag varit borta... Men, men, får hoppas att hovslagaren kan komma snart!

E

Red ut en längre sväng idag. Jobbade vidare med halter och halvhalter, och flyttade honom även. På hemvägen så gick vi in på banan en stund. Kände bara lite på honom i skritt och trav, och han var faktiskt ganska fin! Inte alls stel som jag trodde att han skulle vara, utan jobbade bra. Kollade tillbaka i min träningsdagbok och såg att han faktiskt inte har ridits ordentligt på bana på 2 månader! Först så vrickade han sig och fick då vintervila i 5 veckor, mest för säkerhetsskull så blev det lite längre än vad jag tänkt. Har sedan börjat rida igång honom med mest uteritter. Ska börja komma igång lite mer ordentligt med honom nu, vilket ska bli väldigt kul :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0