Dagens ridning

Curre

Red ut honom en ganska lagom runda idag, då det är han som får följa med på träningen imorgon. (Vill åka till ridhus och hoppa Eddie något språng innan han får följa med på träning). Curre var iaf väldigt fin idag! Det var någon plusgrad ute, så inte allt för hårt i marken. Jobbade lite skänkelvikningar, öppna och tagen bakdel i skritt, vilket han gjorde bra och flyttade undan bra för skänkeln. I traven så fokuserade jag på att få honom bättre mellan hand och skänkel, att han tar mina förhållningar och inte ligger på för mycket. Tycker faktiskt att han blivit lite piggare sedan vi började ge honom Krafft Sport! Joggade bara honom och gjorde några galoppfattningar, men han var fin och jobbade under sig riktigt bra mot slutet! 

Eddie


Vila. Han hade lyckats trampa sig få framsidan av ena frambenet och fått en rispa. Tvättade rent det, och man såg inte ens rispan. Men eftersom han fått en liten bula så fick han vila för säkerhetsskull, det gör ändå ingen skada. Tror inte att det är någon fara, då det var på framsidan på "smalbenet" om jag ska jämföra med oss människor.

Ni missade väl inte bilden jag mms:ade in? Den högen var inte rolig att skotta undan! Precis framför stalldörren när jag skulle ta in hästarna... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0