Dåligt med bloggandet

Imorgon så är det precis 2 veckor sedan jag uppdaterade sist, och anledningen är helt enkelt den att jag inte har haft någon lust alls. Det är inga tävlingar och det finns inget intressant att skriva om, och har ingen vidare blogglust för den delen heller. Men ska försöka att hålla igång bloggandet lite då jag har lovat Elin det, haha.

Men vad har hänt sedan sist då? Inte så mycket faktiskt. Eddie och jag är i en liten down period, och jag blir ännu mindre motiverad nu när det är vinter och träningsmöjligheterna blir sämre. Men trots att vi har varit i en svacka ridmässigt, så har Eddie konstigt nog utvecklats i massor i hoppningen? Känns som att han hoppar igenom kroppen bättre och vi har varit upp på 120-125 på enstaka hinder i serier osv utan problem. Jag klagar på att det inte känns bra, och Leif tycker att han har utvecklats massor, haha... Men han har lovat att sitta upp och känna på honom på träningen imorgon, och det ska bli riktigt kul att se!

Curre fortsätter att sättas igång, och nu när det har kommit snö så har vi äntligen kunnat komma igång igen! Kunde bara skritta några veckor när det var fruset och isigt, men i och med snön så har jag kunnat börja trava igen. Travar just nu bara 10min, men trappar upp det enligt shemat. Vid 13min så börjar vi lägga in lite galopp också! Har dessutom löst ridhuskort, så åker in med honom 2-3 ggr i veckan för att kunna rida inomhus på bättre underlag. Tar 25min att åka enkel resa, men så är det att bo i skogen ;) Hade med mig Eddie sist, och när det dessutom var en till häst i ridhuset så blev Curre jäkligt taggad! Sprang på tvären och drog någon repa mot min vilja. Han är söt den hästen, kan vara en segpropp lika gärna som en tickande bomb. En riktig humörhäst!

Det var väl det jag hade att rapportera om. Skriver kanske imorgon efter träningen, sen så ska jag försöka att hitta motivation till att skriva lite mer ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0