Resultat

Efter att Curre varit borta i 2 år från tävlingsbanan, så kom han tillbaka bättre än någonsin. Vi hann inte göra så många starter, men dom vi hann med gjorde han riktigt bra! Felfri dom fem första starterna, den sista så var han inte fräsch och det var då vi kollade upp honom. Tre placeringar, varav två regionala och en felfri nationell 120. Jag hade innan detta haft ganska kassa resultat med Eddie i 90-1m, och att sedan börja tävla med Curre som bara går in och gör nolla efter nolla kändes ganska anorlunda ;) Något som är ganska komiskt är att Curre har varit felfri i ALLA omhoppningar vi har ställt upp i, vilket måste vara 13 st om jag har räknat rätt. Han kan det där med att vara felfri!

Om han nu kommer tillbaka och får vara frisk, så kommer det att bli väldigt intressant att se om han kommer vara lika säker på högre höjder. I 120 så har han varit felfri alla starter förutom två då vi upptäckte att han inte var fräsch. Han har ett jäkla huvud och vill inte riva, för jag kan säga att jag har gjort mina missar som han har räddat upp! Några gånger så har jag inte förtjänat att vara felfri ens, haha.


Curres resultat 2011

För övrigt så tycker jag att det är jättebra att TDB även lägger in lokala resultat! Det är enklare att kolla upp resultat på saluhästar, och man får enklare en överblick över hur året har sett ut resultatmässigt. Eddies resultat lägger jag inte upp, för det är inte så vackert resultatmässigt, haha. Även om han nu på slutet har gjort riktigt bra rundor! Han kan man inte se till resultatet, för det handlar om så små marginaler på honom. Han kan ha 12 fel i 1m, men ändå gjort en helt okej runda :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0