Kass kvalité

Eftersom Moviemaker inte vill ta imot mina videklipp filmade med iphonen (inte med filmkameran heller) så konverterade jag om filerna från hoppträningen i ett konverteringsprogram, som gjorde att jag kunde använda dom i moviemaker. Så jag klippte ihop dom mindre klippen till en film och laddade sedan upp det på youtube, men det blev tyvärr riktigt kass kvalité... Tyckte jag var jätteduktig som lyckades fixa ihop filmerna, haha. Men det blev tydligen för mycket för mobilfilmerna att först konverteras i ett konverteringsprogrammet, sedan i moviemaker och till sist laddas upp på youtube.

Så jag får antingen lägga upp klippen var för sig, eller vänta tills min bror tar med sig ett annat filmredigeringsprogram som han har lovat mig. Synd att det inte fungerade, för han hoppade så fint på den träningen! Jaja, varför ska det vara lätt när det kan vara svårt ;)
Kommentarer
Postat av: Sofia

Älskar fuxen! Ser nästan ut som min bara att din är lite "ståtligare! ;-)

2011-12-28 @ 16:33:36
URL: http://sofiaeriksson.blogg.se/
Postat av: PATRICIA

Hej!

Nu har jag bloggdesign-tävling på bloggen. Eftersom det var så populärt senast så kör vi igen. Vinnaren kommer få en egen design gjort av mig där du får vara med och bestämma allt. Gå in på min blogg och anmäl dig. Lycka till!! :D/ Patricia & Celine

www.ponnynceline.blogg.se

2011-12-29 @ 23:03:17
URL: http://ponnynceline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0