Eddies positiva sidor

Det känns som att jag oftast (omedvetet) bara tar upp Eddies negativa sidor, men han har faktiskt sina positiva sidor också! Blir lätt att man mest tar upp problemen, men man får ju faktiskt inte glömma dom positiva egenskaperna och styrkorna :)

Eddies positiva sidor och styrkor

-Han är väldigt positiv till arbete och sätter sig aldrig på tvären, även om han är fux och har sin egen vilja och ideér (som jag inte begriper mig på ibland dock). Skulle aldrig stanna för att vara dum eller istadig, utan gör alltid sitt bästa när han känner sig trygg!

-När han spänner av så ger han en väldigt lätt och härlig känsla, aldrig tungriden utan har väldigt lätt för sig. Det är svårt att få honom hit, men när han väl är där så är han sååå fin att rida! En av anledningar till varför jag fastnade för honom, lättheten och den känslan man får när han är avspänd :)


-Han har ett bra tryck i språnget. Dock hoppar han för mycket framåt och med lite spänd rygg, men med rätt träning så kan språngkurvan bli bättre. Tekniken är det egentligen inget större fel på, utan det är språngkurvan som behöver rundas till. Avspändhet och mer styrka är det som behövs.

-Han är, tycker jag, en väldigt fin modell på häst. Högbent och lätt i typen, en fin häst!


-Otroligt snäll i hanteringen! Man kan släppa ut honom först i hagen eller lämna kvar honom ensam utan att han bryr sig, likaså att ta in själv stallet. Går lika bra att rida ut på själv som med andra hästar. Jättecool på det viset!

-110% trafiksäker! Tror aldrig att jag har varit med om att han har brytt sig om ett fordon, vinkar knappt ett öra åt varken bilar, bussar, timmerbilar, motorcycklar mm. Väldigt, väldigt skönt!

-Han är alltid mysig och kelgo, vänder aldrig rumpan till eller surar. Kort och gott en väldigt mysig häst♥Kommentarer
Postat av: Emma ♥ Lydia

Följa varandra via bloglovin? :) Fin blogg btw :D

2011-12-06 @ 15:34:02
URL: http://trueriders.blogg.se/
Postat av: Hannah S.

Gud vad fin häst. Det där med positiva sidor,där har min ponny och din häst nånting gemensamt,haha ;)

Men fy f*n vad fin Eddie var! Skulle gärna tatt honom själv..!

2011-12-06 @ 20:29:57
URL: http://klequi.blogg.se/
Postat av: Alina

Jätte fin blogg!!

2011-12-06 @ 20:52:19
URL: http://cgaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0