4 år med Curre!

Kom på när jag stod och mockade vid kvällsfodringen att det faktiskt inte är vilken dag som hellst idag (förutom att det är dagen före julafton då), utan det är precis 4 år sedan Curre kom hem till oss! Glömmer aldrig när vi den 23 december 2007 åkte ner till Pär-Olas gård för att hämta hem vår nya häst, en 5 årig skimmel på ca 170cm. Det var ungefär vad vi visste, och att han hade "bra" stam, haha! Har fortfarande bilden kvar i huvudet när han står där på stallgången, nytvättad med en röd grimma som hade färgat av sig på nosen. Tanig och lite vilsen, såg ut som han undrade vart han hade hamnat. Vi fick passet och han knatade glatt in i transporten, trots den långa resvägen från Belgien dagarna innan.

Det är så olyckligt att det blev som det blev, för han är så fin och verkligen min ögonsten. Får alltid en klump i magen när jag tänker på att om han bara visat något tidigare så kanske vi hade sluppit allt. Istället så hade jag honom i 1,5 år och dom resterande 3.5 åren har bestått av veterinärbesök. Men han kom tillbaka och var fantastisk i våras, och jag hoppas att han blir bra och håller sig frisk nu! För nu har han verkligen fått alla möjligheter som finns. Finns inget jag önskar så mycket som att han hade fått vara frisk precis som vilken annan häst som hellst under dom här 4 åren, undrar vart vi hade varit då.

Men nu blickar vi framåt mot 2012 och följer vårt schema och mål för att det här ska bli så bra som möjligt! Tänker inte lämna något åt slumpen.

Tanig lite bäbisCurre, april 2008.En av dom senaste bilderna från i sommras. Han har både blivit ljusare och biffat på sig en hel del!
Dessutom så börjar han få allt fler bruna prickar ;)

Bästa hästen som finns, my soulmate♥Kommentarer
Postat av: My

Vilken skilland! Har en känsla att 2012 komemr bli ett bra år, så vi får hoppas! God Jul dessutom! /M

2011-12-23 @ 22:48:51
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0