Blöt tävlingsdag

Dagen har spenderats i Torsåker på hopptävling med min syster, en väldigt blöt tävlingsdag blev det. Men både ponny och "unge" var duktiga och hoppade hem pris i första klassen! Dubbelnolla och 4e placerad i LC (90cm) och sedan debuterade dem LB med ett pet. Ett litet slavpet bara, Chino brukar väldigt sällan riva (detta var första gången på tävling för iår), men annars så såg det fint ut! Så himla roligt då Chino har krånglat en hel del förut, stannat vid utgången, varit istadig och kunnat bocka riktigt rejält osv.

Men det värkar som att dom har ridit ihop sig och blivit mer samspelta, och istadigheten har sakta men säkert försvunnit i takt med att Angelica har blivit duktigare och kunnat lösa problemen. Men börjar man provocera fram det, tex gå på honom när han blir tittig eller pressa honom när han inte fattar rätt galopp, då kan han nog börja krångla igen. Det gäller att vara kompis med honom och göra allt på hans villkor, så ställer han också upp som tex idag när dom kom knasigt in i kombenationen. Han har egentligen rutin, och redda upp det hela. En mycket speciell men fin ponny, så jag hoppas verkligen att det fortsätter att fungera nu! :) Men man ska aldrig säga aldrig eller ta ut något i förskott.

Mina hästar fick vila idag, då vi kom hem sent och det har pissregnat hela dagen. Men så är det :)


Chino 09Kommentarer
Postat av: fo

Hej, super fin blogg verkligen! :)

Jag tar nu tag i bloggandet på riktigt, så hoppas ni dyker upp här! Följa via bloglovin elr länka varandra skulle inte heller vara fel. :)BTW, bloggtävling pågår just nu, passa på! :) kram

2011-08-08 @ 16:38:31
URL: http://feliciaorrstenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0