Shoppat


Ariat Heritage II, 1499kr hos Ryttarstugan.se. Hos ryttarstugan står det såhär om skorna: "Mycket prisvärd sko inom Ariatfamiljen. Erbjuder ändå den berömda kolfiber-gummi sulan som är nästintill outslitbar. Uppbygd enligt 4LR Thecnology som ger en skön och stabil sko med stötdämpning. Stabilitet och komfort för fot, rygg och ben hela dagen. Färg: svart & brun."

Eftersom sulan på mina jodpurs nästan höll på att ramla av, och dom var allmänt slitna så var jag in på Ryttarstugan förra veckan för att köpa mig ett par nya skor. Har varit lite trist att inte kunna använda mina Dyón chaps bara för att jag inte haft några skor, haha. Har provat både Mountain Horse, GG, Dublin mfl., men inte tyckt någon varit seciellt sköna. Ariat skorna sitter däremot som ett smäck på foten! Så jag blev glad när jag hittade en billigare variant, och när det dessutom var 15% på allt så slog jag till.

Dom är ju inte full lika sköna som dom för 2 600kr, men defenitivt prisvärda och sköna! Nu i efterhand så var det definitivt värt att lägga några hundralappar till och köpa Ariat skorna istället för ett par MH tex. Har ridit med dem ett par gånger, och är väldigt nöjd! Matchar perfekt till mina Dyón chaps :)Ny mobiltelefon!
Inget som hör till min hästblogg egentligen, haha. Men jag var bara tvungen ;) Efter att ha levt med min skrutt till mobil i säkert 5 år, och den fullkomligt höll på att ramla isär så tyckte jag att jag förtjänade och var i behov av en ny... Eftersom jag velat ha en Iphone sedan dom kom, så blev det självklart en Iphone 4! Älskar deras system och hela telefonen, så jag är mycket nöjd. Så nu kommer det att bli lite mer vardagsbilder och jag kommer dessutom kunna blogga från mobilen. Längtar tills blogg.se appen kommer! Så detta gynnar bloggen faktiskt, haha. Men nöjd är jag! :)
Kommentarer
Postat av: MLI DAHLGREN

den mobilen är grym ;) jag har den!

2011-04-24 @ 16:01:03
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0