Norrvidden Horse Festival

Idag var det alltså första dagen av GRS 4-dagars meeting, Norrvidden Horse Festival. Curre och jag startade bara 110cm, vilket gick bra!

110cm: 0+0 fel och 10e placering.

Curre kändes faktiskt riktigt fin på framhoppningen, surade till lite bara när det kom andra hästar för nära. Som han brukar alltså, haha. På banan så hade han lite mer egen bjudning, precis som när vi tränade i tisdags. Istället för att sätta honom på bakdelen och sätta tryck i galoppen, så blev det att jag åkte med lite på hans fart kändes det som. Jag blev inte riktigt klar, och jag fick lägga honom lite långt ifrån vissa språng. Dessutom gjorde jag en jättemiss, och Curre var helt fantastisk och räddade upp det hela! Jag kom lite nära på en oxer, och blev sedan aldrig klar fram till kombenationen, vilket gör att jag sitter och håller ända in i hindret då jag ser att vi ligger helt fel... Men min otroligt hoppglada och kloka häst häver sig över, når ut på ett galoppsprång i kombenationen och är felfri! Helt otrolig är han! Sen så var jag slarvig när jag gick banan, och stegade aldrig den linjen ner till kombenationen. Hade jag bara gjort det så hade jag förmodligen inte gjort det misstaget, utan kunnat rulla ner på jämna galoppsprång. Det är lätt att vara efterklok, men man lär av sina misstag!

Jag är inte supernöjd med rundan då jag hade kunnat rida mycket bättre. Tror att det sitter mycket i markarbetet, när han blir starkare så kommer det att bli lättare att sätta tryck och han kommer att hoppa bättre. Dock var resultatet bra idag, 10:a av 22 placeringar och nästan 100 starter är inte dåligt! Hade verkligen inte räknat med att bli placerad i det startfältet, så det var roligt. Dessutom så visade min häst återigen vilket otroligt hopphuvud och vilja han har. Så jag är ändå nöjd med dagen :)

Blev inga bilder från idag då min syster gick i skolan och mina föräldrar inte riktigt kan det här med att fota. Film har jag, men vet inte om jag är så sugen på att lägga upp den. Vi får se :)


Bästa Curre i tisdags♥

Kommentarer
Postat av: Camilla- Tävla om snygga kläder ifrån Mountain horse

Var med och tävla om snygga kläder ifrån Mountainhorse på min blogg!

http://camillahastskotare.blogg.se/2011/april/tavla-om-snygga-klader-ifran-mountainhorse.html

2011-04-15 @ 21:28:54
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Riders Jumping | Rebecca - Vinn HANSBO Schabrak!

Vi har en tävling där du kan vinna ett hansbo schabrak, var gärna med! http://ridersjumping.blogg.se/2011/april/bloggtavling-1.html#commentKram :)! Och ursäkta om du ej vill ha sådana kommentarer.

2011-04-19 @ 09:23:23
URL: http://ridersjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0