Kommande tävlingar

1 maj, lokal hoppning Älvkarleby ridklubb. Rider Eddie i 90cm CR och 1m. Detta blir årets första tävling för honom, och den första på drygt ett halvår. Men det har hänt mycket över vintern, så det ska bli spännande och se hur han sköter sig :)

5-7maj, nationell hoppning "Högbospelen". Är anmäld till 110cm bed A:0+A:0 på torsdagen och 120cm bed. A:0 på lördag. Jag hade egentligen inte alls tänkt att rida 120 redan, men det har flytit på så bra och han leker över 110, dessutom så tyckte Leif absolut att vi kunde gå upp i 120. Så vi är anmäld till det, sen får vi se hur det känns :)

22 maj, lokal dressyr Gävle Ryttarsällskap. Rider en LB:1 på Eddie. När det ändå var en dressyrtävling på hemmaklubben så tänkte jag att det var lika bra att passa på att lägga dressyrdebuten där. Så nu blir det dressyrtragglande fram tills dess! Det blir min första dressyrstart på storhäst, tredje över huvud taget och den första, så vitt jag vet, för Eddie. Spännande ;)
Kommentarer
Postat av: Gaia

Hi :) I’m writing from Italy,

Are you interested in LAMBORGHINI Professional Riding Equipment:

http://iconadeironchi.blogspot.com/2011/04/lamborghini-professional-riding.htmlWhat do you think about Italian Equestrian Jump World:

http://iconadeironchi.blogspot.com/2011/04/alcle-manerbio.htmlFollow on bloglovin:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/2264704/icona-dei-ronchisee you soon =)

Gaia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0