Dagens ridning

Cuwento
Red ut honom en runda i skogen. Fortsatte att fokusera på att få honom kvickare, och gjorde många övergångar mellan trav-galopp. Han kom igång mer mot slutet och jobbade ganska bra, flyttade undan bra för båda skänklarna och kändes framme för skänkeln. Försöker att hela tiden vara koncekvent och inte låta honom lulla på eller gå och såsa för mycket. Men han kändes som sagt fin och jobbade bra mot slutet :)

Entiego

Fick också gå en ut en vända, dock efter grusvägarna. Han kändes ganska spänd till en början och gick och spände sig för allt möjligt. Jobbade då bara vidare med hålla honom sysselsatt med skänkelvikningar och att hålla honom ställd runt innerskänkeln. Jobbade även med honom många övergångar mellan trav-galopp, vilket är väldigt nyttigt för honom. Särskilt när man rider ut så springer han iväg efter galoppfattningen, och det blir dragkamp när jag sedan ska göra en övergång till trav. Så jobbade på ett tag med övergångarna, och mot slutet så fick vi till några bra övergångar där han slappnade av och lyssnade på ett helt annat sätt. Blir till att jobba mycket övergångar till galopp nu framöver känner jag!

Juste, mitt i en galopp så fick han syn på något (vad har jag ingen aning om) och tvärvände mitt på vägen, och jag hängde någonstans vid öronen på honom! Höll mig som tur var kvar och kunde kränga mig tillbaka i sadeln. Sedan stod jag en stund och försökte lugna ner honom medan han stirrade på det som vad så farligt. Skulle ha varit intressant att veta vad som var så himla farligt ;) Hjärnspöken har den där hästen gott om♥


Curre+gräs=... Shreek?
Nej, men visst är det härligt när sin skimmel kommer in och är aldeles grön!

Kommentarer
Postat av: Linda Eriksson

Sv; Jaha okej. Då får jag ta och åka in och kolla då =)Ja, det tycker jag. Våra åkrar är inte så knöliga, och sorkhål har jag inte sett så mycket av heller. Visst finns det på vissa ställen, men det är inte så mycket på våra iaf =) Är du osäker så kan du ju alltid gå och kolla innan du rider? Så är du säker på att det inte finns eller så =)

2011-04-26 @ 13:02:27
URL: http://lindaaerikssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0