Dagens ridning

Curre
Dressyrträning i Ockelbo.

Eddie

Jag hade först tänkt att rida på banan eftersom nästan all is hade smält, men när vi kom dit så var det redan 3 andra hästar där! Det brukar faktiskt vara ganska sällan det är flera hästar där samtidigt. Så eftersom det bland annat var en unghäst där och eftersom det är en snövall på ena kortsidan som gör att banan blir ca 15m kortare, (den är 20x40) så red vi ut en sväng istället.

Jobbade först med övergångar i traven, där jag först förberedde genom att korta ihop honom, och gjorde sedan en övergång till skritt. Tycker att jag fick en bra effekt och han behöll formen och började trampa under sig. Han kan annars lätt bli lite spänd när man gör övergångar. I galoppen så var han jättefin, och jag kunde både korta och länga sprången. Fick en riktigt härlig känsla idag, så jag är supernöjd med honom! Nu är han stadig i den lägre formen, så nu ska vi börja att få upp formen och samla lite under passen. Så han stärker sig ännu mer :)
Kommentarer
Postat av: Linnéa

Låter som att det gick väldigt bra, kul! :)

2011-04-03 @ 22:10:48
URL: http://sheisnea.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Ja gör det, jag började med Kerabol för någon vecka sedan och kommer säkerligen att utvärdera det sedan. Tyvärr tar det ju sådan tid innan man ser resultat. Har dock hört från två oberoende källor att det varit bra, så hoppas kan man ju alltid göra ;) Flaskan kostade 695 kr och räcker i 100 dagar, så billigt är det ju inte tyvärr :/

2011-04-04 @ 09:49:09
URL: http://joq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0