Dagens ridning

Curre och Eddie
Min syster red Eddie och jag Curre, så båda fick gå ut samtidigt idag. Fokuserade väldigt mycket på att hitta en jämn takt och ett jämnt stöd. Han kändes faktiskt riktigt pigg idag och hade en härlig framåtbjudning! Jag satt nämligen och läste "Jan Brinks dressyrskola" i ridsport idag, vilket var väldigt intressant! Han tar upp dom olika byggstenarna i hästens utbildning och att allt har ett samband. Såna grunder som man ska kunna helt enkelt. Ska bli kul att följa den serien :) Har ni inte läst artiklarna, så gör det!

Iaf så blev jag väldigt inspirerad av att läsa lite teori, och hade bättre motivation och tänk idag. Jobbade som sagt först och främst med att hitta en jämn takt, och sedan många övergångar där jag försökte att vara så noggrann som möjligt. Tycker att jag fick ett bra resultat och han gick riktigt bra idag! Fick på slutet ett bra stöd, där jag bara behövde lägga fram handen för att han skulle sänka sig. Riktigt fin var han :) Eddie var lite pigg och dryg med Angelica, men han är svår när man inte riktigt kan knapparna.

Imorgon är det dressyrträning för Pernilla som gäller, och denna gång är det Curre som får följa med. Känner att jag behöver lite hjälp på marken med honom :)

Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Hoppas det går/gick bra på dressyrträningen! :)

2011-04-03 @ 11:17:56
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0