Spännande paket på posten idag!

Hämtade ut det jag beställde från Skara Hästsport idag, nämligen en GPA Speed air tone in tone! Jag har länge velat ha en ny hjälm, men tyckt att dom jag vill ha varit alldeles för dyra. Runt 6000kr. Men så hade Skara Hästsport special erbjudande på bara Blåa GPA ToT till 2499kr, ord pris 6200kr. Så då var jag ju tvungen att slå till, eftersom det är just den blåa jag vill ha!

Var lite osäker på storleken, men den satt som ett smäck nu när jag provade den :) Så nu är jag glaaad! Värsta fyndet, tycker iaf jag som sparat en massa pengar nu. Jag som varit beredd att börja spara, haha ^^ Dock är plånboken ganska tom nu, men det är väl sånt man får ta. Eller? ;)

GPA Speed air tone in tone, navy. 2499kr, ord pris 6200kr.

Två lite snabbt tagna bilder i extremt dåligt ljus... Den är inte riktigt lika ljus, utan lite mörkare blå färg egentligen. 


Kommentarer
Postat av: Sara

Åh härligt köp!:D Är den skön? :D Funderar på att kanske köpa en på Stockholm horse show i år om de har någon i bra pris :O :D vet dock inte vilken färg jag vill ha men kanske de lutar mot svart/silver:)

2010-09-28 @ 22:36:59
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Sara

sv; men vad härligt!:D jag har också Charles owen och de känns som att man behöver gpa att varierar med på sommaren då jag höll seriöst på att dö i sommar när de var så varmt haha! Kanon att de börjars rea ut så kommer de säkert finnas i kanon pris på horse show!:D har räknat ut att nu när jag spar så kommer ja har råd med en i full pris då men nu när de börjar så pass mycket billigare så kan jag lägga pengar på annat kul också!;) :D

2010-09-29 @ 15:03:01
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: warnmark -hästblogg

Men nice :D

2010-09-29 @ 20:25:41
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0