Gårdagens+Dagens ridning

Gårdagens ridning

Eddie

Trimmade igenom honom lite på banan. Han var ganska spänd, men började jobba bra efter ett tag. Satt mig ned och jobbade honom trots att han brukar bli ännu mer spänd då, men kom åt honom bättre. Jobbade mest med traven och flyttade honom. 

Curre

Skrittade ut honom först och jobbade sedan på banan. Han var lite stel till att börja med, men väldigt fin på slutet! Blir mycket basic med honom, runt fyrkanten, stora volter och fokuserar mest på att han ska runda sig för skänkeln, bjuda fram och trampa på. Det blev lite jobbigt i högergaloppen och han bröt av någon gång, men annars var han fin!

Dagens ridning

Eddie

Hopptränade

Curre

Red ut honom en sväng i skogen. Det duggregnade och var lite blåsigt, ett sånt där väder då man inte riktigt litar på Curre... Så jag satt bara och väntade på att han skulle få för sig något, och mycket riktigt! När vi var uppe i skogen så flög det en fågel upp ur buskarna, och när vi sedan började närma oss stället där vi såg fågeln så bara tvärvänder han och drar i fullt sken åt andra hållet! Jag höll mig dock kvar, men var inte glad ;) Sedan började han tjafsa och skulle inte gå fram, men när jag la till spöt så gav han med sig.

Men vad ser jag inte ligga där på vägen? Jo, Curres ena baksko... Det roliga i det hela är att hovslagaren var och skodde Eddie precis innan jag red iväg med Curre, så himla typiskt! Det är sånt här som får en att undra varför man egentligen håller på med dessa djur... Men resten av turen så var Curre pojken snäll, tur det :)

Kommentarer
Postat av: Rebeccah ((:

Riktigt fin blogg och fina bilder :D. Vilken kamera använder du dig av ? ^^

2010-09-16 @ 17:24:16
URL: http://sryttarna.blogg.se/rebeccah

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0