Gårdagen

Skrev aldrig igår, men spenderade nästan hela dagen på Gävle Horse Show som funktionär. Det är Gävle RS som anordnar tävlingen, och eftersom jag nu rider där så blir det att hjälpa till. Klockan sju på morgonen var vi där, och tävlingen började halv nio. Fråga mig inte varför vi var så tidiga, bra att vara i tid tydligen... Kallt som sjutton var det iaf! Stod på banan i 1m för unghästar och i 120n. Riktigt roligt att titta, även om jag blev grymt sugen på att tävla själv! För två år sedan, alltså 2008 så hoppade Curre och jag 1,10n. Länge sedan nu. 

Träffade John och Karro, så pratade lite med dem. Det var kul! Blev att jag hjälpte dem lite när jag jobbat klart, gick med någon häst, hjälpte till på framhoppningen och filmade två hästar. Men det är bara kul :) Elin var där och hjälpte dem, så självklart så hängde jag på lite där ;) John och Ian kom femma i 150n, såg dock inte ritten då vi var tvungna att åka tidigare.

Åh, vad jag själv vill tävla på såna här tävlingar! Så mycket roligare än lokala. Curre och jag var ju så nära innan han blev skadad... Får kämpa lite till (och hålla tummarna för Curre), så kanske jag har två hästar att tävla nästa år. Man vet aldrig, men någon gång tycker jag faktiskt att det får vara min tur. Men snart så :)

Curre och jag, maj 2008


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0