Rambo micklem multibridleRambo micklem multibridle från Horseware


"Det ultimata tränset. Utformat för hästens välbefinnande, inga tryck på känsliga nervbanor eller hästens framträdande molar tänder i ovankäken. 

Tre användningsområden:
1.Träns Med bett och de speciella clipsen som håller bettet på plats och ökar bekvämligheten hos hästen. 
2.Longerings Kapson Fäst longeringslinan i nosgrimmans ring . 
3.Bettlöst Träns, Det finns tre bettlösa alternativ. Från mild till stark så du kan alltid hitta ett alternativ som passar just din häst. När du vill använda det som en grimma tar du bara av bettet. 

Finns i storlekarna : Ponny, Liten häst/Cob, SH Standard Häst, LH Large Häst. 
Färg: Brunt, Svart"

Pris: 1495kr


stromsbergsgard.se


En intressant film som beskriver tränsets egenskaper väldigt bra.Själv tycker jag att detta träns verkar väldigt intressant,
och något jag gärna skulle vilja prova särskilt på Eddie! Han är ju väldigt känslig och knepig med munnen, så det skulle verkligen vara intressant att prova detta träns på honom. Kanske inte det allra snyggaste tränset, men det är funktionen jag gillar mest. Dessutom så kan man även använda det som bettlöst träns, kapson och grimma. Något som jag också gillade är clipset som man sätter från nosdelen till bettet, vilket bla. gör att det blir ett tryck över nosen och inte lika mycket i munnen när man tar i tygeln.

Synd att det är så dyrt bara, för hade verkligen velat prova ett! På en häst som tex Curre så tror jag inte att det skulle kännas någon större skillnad alls, men Eddie som är så pass känslig kanske skulle trivas med det?

Vad tycker ni om tränset? Någon som kanske även provat det? 

Sen utseendemässigt, hiss eller diss? Själv kan jag inte riktigt bestämma mig om det är fult eller inte. Finns mycket snyggare träns, men det är ändå lite fräckt tycker jag :)
Kommentarer
Postat av: josefin plym

det verkar vara riktigt kanon. bosse skulle kankse tycka bättre om det som också är känslig i munnen vore roligt och se hur eddie tycker om det. sen att det inte var kanon snyggt men tycker då att resultaten hur hästen tycker om det är viktigare än utseendeet.

du vet väl om att ryttarstugan har detta träns på deras outlet för 995 istället för 1550 plus att du kan hyra det innan du köper det..

2010-10-27 @ 08:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0