Nyklippt Curre!

Idag rök Curres päls! Han blev inte klippt alls förra vintern, så sist han blev klippt måste ha varit vintern -08/-09. Trots att det bara är oktober så hade han hunnit sätta bra mycket päls faktiskt. Det är så roligt, för Curre som annars är en riktigt tuffing blir så himla ynklig när man ska klippa honom. Han tycker inte alls om det, och speciellt när man närmar sig huvudet och öronen så vill han inte alls vara med.

Men det gick tillslut och han är nu klippt och fin även under hakan :) Brukar klippa allt utan benen och en plätt på ryggen, och fram till kindbenet. Dom han så pass tunn päls vid huvudet så det brukar inte synas, speciellt när man har träns. Men man får ändå bort skägget under hakan. Måste tillägga att han är jättesnäll att klippa resten, det är bara bakom öronen och huvudet som han tycker att vi kan strunta i.

Tog tyvärr inte någon före och efterbild tråkigt nog, men ska ta en bild imorgon. Så får ni se hur fin han är! Nu ser han ut som en tävlingpålle igen, klippt och fin. Bara någon ful fläck på rumpan som vi behöver få bukt med. Svansen skulle inte må dåligt av en tvätt heller. Men sen så är han nästan fit for fight igen! Lite mer träning bara :) Fina hästen min♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0