Dålig uppdatering...

Har varit väldigt dålig uppdatering dom senaste dagarna, tråkigt nog... Har helt enkelt inte haft lust faktiskt. Men ska försöka bli lite bättre :) Vet dock inte vad jag ska skriva om? Dagens ridning-inlägg är så sjukt tråkiga så jag funderar på att skrippa dem och bara skriva om träningar/tävlingar. Eller kanske bara skriva kortfattat om varje dag istället? Svårt för mig som skriver att veta vad som är intressant att läsa om!

Eddie och jag är iaf i en lite svacka just nu. Har tvingat mig själv att fortsätta att rida på hackamore iaf en vecka till, så att munnen på honom får läka ordentligt. Fast han blir stark på det och fast jag inte riktigt kommer åt honom. Ska sedan börja rida dressyr/markarbete på bett och rida ut och hoppa med hackamore ett tag till. Målet är att kunna rida med vanligt bett även i hoppningen, utan att jag ska behöva ta i honom så mycket. Men det visar sig hur det blir.

Curre har gått väldigt bra, men har kommit in i en period där han blivit väldigt loj. Först och främst så ska han klippas då han blivit så grymt långhårig! Sedan får han ta det lugnt några dagar, så får vi se om han piggnar till. Han är väldigt känslig och brukar bli loj vid pälsfällning/sättning, så det kanske är det som spökar.

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Ni får gärna komma med förslag om vad jag ska skriva om :) (Känns inte som att någon kommer att göra det, men ändå)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Tkr du ska fortsätta med Dagens ridning, jag gillar dem. Skriv inte kortfattat, tvärtom detaljerat, hur hästen kändes, vad ni gjorde osv. När du ridit en speciell övning, lägg upp bild!

Kör lite hiss & diss och liknande.

Och framförallt mer bilder, och nytagna bilder!

2010-10-09 @ 13:45:30
Postat av: Johanna

Jag håller med Amanda, fortsätt som du har gjort med dagens ridning men med fler detaljer på vad du tränar och hur. Nya bilder och gärna filmer. Måste bara säga att jag tycker det är fint hur du vårdar Curre, märks verkligen att du älskar den hästen!

2010-10-11 @ 09:40:50
Postat av: Ina Hildebrand

Fortsätt precis som du gör, :)Men med lite mer nytagna bilder och så, precis som dom över mig har sagt! :DHoppas det går bra med Curre och Eddie :)

2010-10-14 @ 19:14:17
URL: http://gavl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0