Dagens ridning

Curre

Red över lite bommar på banan idag, och han var så fin! Red utan gramanen idag, brukar annars ha den då han kan flippa ur och fara i luften om det händer något. Ställde igenom honom på volter och försökte få honom lika jämn i båda sidor, och att han bjuder fram. Tycker att han hade bättre framåtbjudning av sig själv idag, och stundtals så jobbade han riktigt bra. Trampade på i bak och hade en fin takt. Travade över fyra travbommar vilket var uppskattat! Han blir inte sådär uppspelt som vissa hästar blir, utan han spetsar öronen och tycker det är kul. Åker man iväg och tränar så är det annat, då brukar det bli lite mer fart i honom! ;)

La även ut en bom och galopperade över. Hittade ingen riktig bra känsla utan kom lite nära, men Curre har stenkoll och taxerar in själv. Så underbart att sitta på en rutinerad häst! Inte en Eddie som bara springer på, utan en som tänker lite själv. Detta gjorde att jag själv kunde slappna av, och sista gången så fick jag en bra känsla. Red med lite mer ytterskänkel i högergaloppen, så han slog inte om idag. Sist så hade jag problem med att han slog om på rakt spår, men det var mycket bättre idag. Verkligen nöjd med honom :) Detta var precis vad jag behövde idag! Så himla underbart. Tror att det kommer gå bättre med Eddie ju mer Curre kommer igång. Curre hittar inte på något, utan rider jag honom rätt så går han rätt. 

Blir nog inga fler tävlingar iår, utan nu är det träning som gäller. Men vi tar en sak i taget, så blir det nog bra. Med båda två hoppas jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0