Dagens ridning

Red båda hästarna på morgonen idag! Himla skönt att ha ridit när det framåt kvällen är mörkt och regnigt. Dessutom så är det så himla mycket roligare att rida när det ljust, och man kan uppskatta det faktiskt trevliga höstvädret :) Så jag ska definitivt börja rida på morgonen nu när jag kan göra det. 

Curre

Red ut honom en runda idag. Han stod ju både igår och förrgår, så det blev en lagom lugn tur. Red upp till Sandvägen och tränade lite övergångar och tempoväxlingar i galoppen. Han var fin och lyssnade ganska bra. Är väldigt pepp på att få honom rapp och svara ordentligt för hjälperna på marken, så där ligger vårt fokus just nu! Jobbade som vanligt lite för sidförande hjälper, ställning och rakriktning. Han var fin idag :)

Eddie

Red ut en tur i skogen. Han var stressad och väldigt "på" i början, men efter halva turen och efter att jag jobbat lite svag bogen in i skritt och trav så började han slappna av och lugnade ner sig. I galoppen så försökte jag bara att rulla på i en lugn och bärig galopp. Han var ganska fin och lyssnade bra faktiskt! Började söka sig neråt och jobbade ganska bra i slutet av turen. Red på hacket idag, och han var fin tycker jag :)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Sv; men så skönt :) ger du allt hopp till eddie nu?

2010-10-19 @ 19:43:26
URL: http://qtiilda.blogg.se/
Postat av: Josefine - hästblogg

Tack så mycket, la ner en hel del tid på inlägget också!

2010-10-20 @ 01:16:39
URL: http://jsohlman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0