Dagens ridning

Eddie

Kom hem ganska sent idag, så red ut en sväng i mörkret tsm med Angelica och Chino. Köpte dessutom ett nytt bett idag, ett vanligt två-delat eggbett. Han går nämligen mycket bättre på två-delat än tredelat, och eftersom han lätt får skav i mungiporna så tänkte jag testa detta. Han gick iaf väldigt bra på det tycker jag! När vi red ut så vill han gärna gå på fort, men försökte få honom att slå av på takten utan att behöva ta i honom så mycket. Tillslut så kändes han ganska avslappnad och flyttade bra.

Red även in på banan en stund och jobbade honom lite, och han var grymt fin idag! Kunde rida med väldigt mjuka händer och han tog mina förhållningar riktigt bra. Sökte sig neråt och tog ett mjukt, lätt stöd. Dock ville han inte alls gå förbi ingången till banan, utan fjantade ganska mycket där. Men tillslut så gick det ganska bra och han sprang inte allt för mycket på tvärsan. Joggade bara runt i en ganska låg form och ställde inga större krav på honom. Övergångarna gjorde han grymt bra idag, behövde bara använda sitsen och ta en lätt förhållning så saktade han mjukt av. Jättenöjd med honom idag!

Curre

Vila idag också pga tappskon, men imorgon så kommer hovslagaren. Då blir det att rida min plutt som börjar bli lite sur nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0