Dagens ridning

Eddie

Hade tänkt att rida ut en sväng först, men banan var riktigt fin idag. Så det blev ett pass där idag igen, när Eddie ändå var hyfsat avspänd. Lika bra att passa på ;) Blev ett väldigt basic pass idag med, satte ingen större press på honom utan ville bara att han skulle slappna av och kommer ner i formen. I början så var han lite hög i nacken och spänd i ryggen, men efter ett tag så sänkte han sig när jag lättade i handen. Stundtals så var han väldigt fin, men ville inte riktigt slappna av helt och hållet.

Jobbade på lite serpentiner med skrittövergångar som jag gjorde igår, och han lyssnade mycket bättre idag. Han tog mina förhållningar mycket bättre och jag kunde vara mjukare i handen, både nöjd häst och ryttare med andra ord! I galoppen så blev han lite springig, men var riktigt fin när han väl kom ner i formen och fick upp ryggen. Jobbade inte på så länge där, utan jobbade lite övergångar till trav och med att få honom att vänta. Han kändes mycket finare idag mot för igår, så jag är nöjd med honom! :)

Curre

Vila, idag IGEN! Tog in hästarna i god tid för att slippa rida i kolmörker. Tog in Chino först, och Curre började då galoppera runt och bocka lite. Men inte så farligt alls, han brukar kunna bralla loss och busa betydligt mer än så. Tog in dom andra två sen, och när jag tar ut Curre på stallgången för att göra iordning honom så har han såklart tappat en framsko... Så himla typiskt :( Jag som ville rida min häst... Får hoppas att hovslagaren kan komma ganska snart, så han slipper stå allt för många dagar. Nu när det ska bli varmare och banan/vägarna blir bättre. Åååh, vad less jag blir. Vill ju rida mina fina vita häst! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0