Dagens ridning

Curre

Har varit lite dåligt skrivet om ridpassen nu, men igår vilade Curre och i förrgår så blev det bara en skrittur eftersom det var så hårt i marken. Idag så red jag upp till banan, men allt är fruset och hårt nu, även den... Så det blev mest skrittjobb. Kollade av att han gick fram ordentligt och ställde igenom honom i båda varven. Checkade av att han spårade ordentligt, inte sköt ut bogen eller rumpan och att han ställde igenom sig ordentligt.

Jobbade även lite svag bogen in i skritt på långsidan, och sedan lite lätt i trav en stund, trots underlaget. Dock inte så länge, utan mest för att känna på honom och att han skulle få röra på sig lite mer än bara skritt. Avslutade med att rida en meter innanför spåret, gjorde bakdelsvändningar i hörnen och rakställde honom sedan. Blev inget långt pass idag, men han var fin och jobbade bra. Lite låg, men det är svårt att få honom att jobba helt rätt när det inte går att rida ordentligt pga underlaget.

Eddie

Hade sin vilodag idag. Igår så blev det 1 timmes skritt/lite trav i skogen. Trodde att det skulle vara mjukare där uppe, men det var det tyvärr inte.

Behöver jag säga att jag hatar den här årstiden? När det är runt noll och allt är fruset och stenhårt. Vägarna är stenhårda, banan är hård och åkrarna knöliga. Går inte att göra mer än skritta :( Hoppas verkligen att det blir plusgrader så att vägarna och banan mjuknar, eller att det blir snö. Mycket hellre snö än detta. Är grymt avundsjuk på er som har tillgång till ridhus! Eller iaf inte har så långt att åka till ett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0