Dagens ridning

Curre

Red ut en sväng idag, ungefär samma runda som igår. Tycker att han både igår och idag har varit väldigt mjuk och fin! Jag kommer åt honom och kan ställa, böja, flytta och reglera tempot på ett helt annat sätt. Tror att det gett resultat att jag verkligen jobbat med att vara mjuk i handen och se till att han bjuder fram ordentligt. Jag har fått en helt annan känsla när jag rider honom, och det är grymt härligt! När man tränat så går han oftast bra, men att få honom att arbeta bra när vi bara rider ut tycker jag är ett steg i rätt riktning. Så det är bara att kämpa vidare!

Eddie

Vila, som han även gjorde igår. När vi tog in honom igår så var han nämligen inte alls fräch :( När mamma tog ut honom igår morse så blev han rädd för korna och kastade sig runt, och lyckades då sparka henne. När jag sedan släppte honom i hagen så tyckte jag han rörde sig lite konstigt, men trodde bara det berodde på snön och tänkte inte mer på det. Men så såg jag vi lunchfodningen att han inte alls rörde sig bra. Även när vi tog in honom så markerade han kraftigt på ena fram... Han måste alltså ha vrickat sig elller något när han for runt på morgonen med mamma, för när jag jag red honom kvällen innan så var han pigg och fräsch, precis som vanligt!

Dessutom så har han bara vilat och skrittat i fyra dagar innan detta pga att det varit så hårt, så jag förstår inte vad det annars ska vara. Men han såg iaf mycket bättre ut idag än igår, så jag hoppas verkligen att det bara är någon tillfällig vrickning! För säkerhets skull så får han ta det lugnt ett tag nu, och blir han inte helt bra så får vi självklart åka in och kolla upp det. Pysslade om honom ordentligt idag, ryktade och lindade med back on track. Blir så himla ledsen när det hela tiden ska bli något, jag vill ju att mina hästar ska vara friska och må bra :( Dessutom så har Leif (min hopptränare) varit borta i 3 veckor och kommer typiskt nog tillbaka nästa vecka. Men det är skit i samma, jag vill att mina hästar ska må bra :( Stackars Eddie...♥


Kommentarer
Postat av: sanna

söööt!:D

2010-11-12 @ 14:05:25
URL: http://sannaaaaolsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken ursnygg nosgrimma, vad är det för märke? :-)

2010-11-16 @ 10:07:38
URL: http://xmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0