Dagens ridning

Eddie

Gah, gick inte alls bra idag... Försökte att jobba igenom honom på banan idag, men han var spänd och ville inte alls samarbeta. Jag vet precis hur jag vill ha honom, men hur jag än gör så fungerar det inte. Han blir bara spänd och arg när jag försöker kräva lite mer av honom. Jag kunde iaf sitta ner i traven utan att han blev jättespänd, och han låg inte på allt för mycket. Men det är sjukt svårt att få honom avspänd, och en spänd häst får man inte att arbeta igenom kroppen. Jag vet hur himla fin han kan vara bara han slappnar av, därför är det så himla frustrerande när han är såhär. Men på onsdag så ska vi träna dressyr här hemma faktiskt, vilket ska bli kul. Behöver verkligen hjälp känner jag!

Curre

Blev bara en lugn skrittur runt byn. Blir mörkt så himla fort nu, och det blev ju inte bättre av att ställa bak klockan en timme! Så om jag vill rida ut i skogen så måste jag rida iväg senast 4-halv fem. Annars är det runt byn eller banan som gäller när det blir mörkt. Dock är jag grymt glad att jag har tillgång till bana med belysning! Grymt skönt nu när det blir bäcksvart ganska tidigt.

Men det blev som sagt en lugnare tur med Curre idag, eftersom vi kom ut när det blivit mörkt. Jobbade igenom honom lite, och på slutet så var han ganska fin. Ska nog rida lite markarbete med honom imorgon, bommar och någon upphöjd galoppbom. Vi får se vad som hittas på! Men det blir nog kul :) Lika bra att passa på så länge det går här hemma.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0