Stockholm International Horse Show

Imorgon är det äntligen dags för Globen Horse Show! Tror att vi har varit på Globen varje år sedan 2003, och iår blir det faktiskt första gången vi åker dit på fredagen. Innan har vi alltid varit där lördag eller söndag.

Den största anledningen till att det blir fredagen iår är för att jag vill Se John hoppa barbacka höjdhoppningen! Det ska bli riktigt roligt att se! :) Jag var ju med som hästskötare i Falsterbo åt John och Karro iår, och såg då när John och Ian vann barbacka höjdhoppningen där nere. Dock blev det delad seger mellan John, Linda H och Pontus W då de inte kunde höja mer när de hoppat 180cm. Så nu skulle dom göra upp om vinsten i Globen, där dom kan höja ordentligt. Såg dock på startlistan nu att John skulle rida Camomill istället och att Robert Whitaker skulle vara med istället för Linda Heed. Men det blir nog kul att se iaf! :)

Sen så är det ju såklart alltid lika roligt med mässan! Det jag först och främst ska kolla efter är ett Horseware vintertäcke till Curre. Blir ju ganska dyrt med bara täcket, men vi får väl se om jag hittar något annat roligt också! Schabrak lyckas jag alltid komma hem med, så vi får väl se hur det blir iår ;) Men det ska som alltid bli grymt kul!

Vilka fler ska till Globen iår? och vilka dagar ska ni gå? :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0