Solocomb Original

Solocomb Original

"Att rycka manen tillhör nu det förgångna! Inga mer blåsor och sår på fingrarna efter svårryckta manar. Inget mer bråk med hästar som inte uppskattar att få manen ryckt. Snabbt och enkelt kammar och klipper du med solocomben, men får ändå en man som ser ryckt ut.
12 mån garanti."


Kostar 298kr hos hooks.se

Jag tror att det var -05 eller -06 som jag köpte min Solocomb från Hööks, då min dåvarande ponny hade grymt tjock man och hatade att bli ryckt. Hon blev jätteirriterad så fort man försökte rycka manen på henne, så för att få bukt med den så köpte jag en Solocomb. Vilket fungerade väldigt bra! Manen blev tunnare och såg ryckt ut, utan bråk!

Numera så brukar jag väldigt sällan rycka manen, utan använder Solocomben istället. Väldigt smidigt och hästarna behöver inte bli irriterade. Man kan även köpa nya skär och byta ut dom gamla om de blivit dåliga, men min klipper fortfarande lika bra som när jag köpte den. Så även om den är ganska dyr i inköp så tycker jag helt klart att den är värd sitt pris! En väldigt smart sak som verkligen underlättar att frisera manen. Man tar bara några strån mellan fingrarna, kammar uppåt och klipper av. Precis som när man rycker, fast du klipper av istället.

Rekomederar verkligen denna till er med hästar som inte uppskattar att få manen ryckt! Sen så är det mycket enklare att tunna ur manen med denna än att rycka tycker jag.

Min Solocomb, som tyvärr har tappat en skruv. Får fixa en ny att sätta dit :)


Kommentarer
Postat av: Moa Jonsson

Superfin blogg, du gör inte headers åt folk i utbyte mot en bildlänk? :)/moa

2010-11-29 @ 20:32:12
URL: http://moajonsson.shapemeup.se
Postat av: frida

Åh, har funderat på att köpa en sån. Men har varit lite fundersam, känns som om den kortar ner manen mer än vad den tunnar ur? Hatar tjocka manar som står åt alla håll och kanter :p

Men den har fungerat bra alltså?

2010-12-01 @ 16:24:15
URL: http://kissemjau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0