Ridsport Special

Igår damp Ridsport special ner i brevlådan, och temat genom tidningen är hållbarhet. Vilket jag tycker är jätteintressant, så jag blev glad! Efter att Curre blev skadad så har jag blivit extra intresserad av just hållbarhet, hur man ska tänka och lägga upp träningen för både ökad prestation och hållbarhet.

Jag har skrivit riddagbok sen 2005, och jag vill inte påstå att min ridning var så strukturerad då, haha. Men som de flesta andra så vill jag bli bättre, och genom att träna och även läsa mycket så bygger man på sina kunskaper. Jag tycker inte att jag har ett jättebra upplägg nu, men jag försöker hela tiden att bli bättre och hitta en riding och ett upplägg som fungerar för mina hästar!

Men åter till tidningen så har jag läst igenom nästan alla artiklar inom temat hållbarhet, och jag tycker att det var väldigt intressant! Mycket mer intressant än alla "hemma hos" reppotage om ponnyryttare som har tagit si och så många medaljer och har hela stallet fullt med hästar. Tummen upp för Ridsport tycker jag! Ett väldigt intressant och viktigt ämne denna gång.

Sen så var det en artikel om Ludo Philippaerts, som har ridit både Darco och Parco. Curres farfar och pappa! Så det tycker såklart jag var intressant :)


HÄR står det lite mer om vad tidningen innehåller.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0