Globen Horse Show!

Igår var jag alltså på Globen Horse show, vilket som alltid var väldigt trevligt! Vi åkte runt 10 och kom hem vid halv elva-tiden. Gick en stund på mässan först, såg föreställningen vid tre och gick sedan på mässan efter också. På föreställningen såg vi först finalen i Agriahoppet, riktigt roligt att se! Jag och Curre var anmäld till den cupen 2009, men så blev han ju skadad. En från mina trakter kom till final och blev trea, så det var kul. Såg även "tränarnas mästare", vilket var riktigt kul att se! Tränarna själva hoppade en bana och deras elever bedömde dem. En av tränarna hade tex inte tävlat på 22 år.

Sen såg vi såklart barbackahoppningen som John och Camomill vann tsm med Pontus W på 184cm. Duktiga Camo, blir bara mer och mer imponerad av henne! :) Faktiskt så äger vår veterinär mamman till henne, vilket är lite kul. Sist var det gångartstävling med Islandhästar, men då gick jag faktiskt till mässan efter en stund. Förstår mig inte riktigt på det där, hehe. Fanns inte så jättemycket roligt på mässan tycker jag, mest det vanliga. Efter att jag varit på Falsterbo iår så tycker jag inte längre att Globenmässan är så stor, haha. Men fick en sak köpt, ska visa vad sen!

Men det var iaf en väldigt trevlig tripp till sthlm och Globen! :)

Kommentarer
Postat av: Linda Eriksson

Vilken tur att det inte bara var jag som inte var nöjd med mässan! Skulle köpa ett nytt remontträns men det fanns typ inget. Så det blev en remontnosgrimma från Lyckås istället =P

2010-11-30 @ 13:22:20
URL: http://lindaaerikssoon.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0