Dagens ridning

Chino

Min syster mådde inte bra, så jag var snäll och red hennes ponny idag. Det var länge sedan jag red honom och till en början så kändes det som att sitta på en shettis. Men han är himla fin den ponnyn! När jag väl hittade knapparna på honom igen så gick han väldigt fint. Red först ut en sväng och jobbade sedan en liten stund på banan, som faktiskt var helt okej. Lite plaskig snö på mitten, men det hade smält på spåret och dessutom så var det mjukt. Travade mest runt på fyrkanten i en lägre form och jobbade med tempoväxlingar. På slutet så kändes han väldigt fin!

Curre


Red samma tur med honom som med Chino. När jag red igår så var han jätteseg och jobbig, men idag var han lite piggare. Dock var han inte så arbetsvillig så det tog ett tag innan han lossnade och började arbeta ordentligt. Det är då jag påminns om hur stor han faktiskt är och hur lite styrka jag har ;)

På banan så jobbade jag först med öppna längs långsidan för att lossa bogarna, och kollade även av att han verkligen bjöd fram. Travade sedan i båda varven runt fyrkanten och ställde igenom honom på en volt där det inte var så mycket snö. Jobbade med att verkligen ställa igenom honom och sedan några tempoväxlingar för att få igång honom. Han blev fin på slutet och jobbade på bra trots att jag inte jobbade honom så länge. Hade dock velat ha honom snäppet lättare i handen och bärigare, men han har inte jobbats igenom ordentligt på ett tag. Så jag är nöjd med honom för idag!

Eddie


Vilar fortfarande, men han ser mycket bättre ut nu! Men han får ända ta det lugnt ett tag till. Pysslade om honom ordentligt, friserade manen och ryktade honom. Så han inte känner sig bortglömd :)

Jag och Chino under en dressyrtävling förra året. 
Startade honom två LB:1 under 2009 och lyckades faktiskt rida på 60% sista gången :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0