Dagens ridning

Red upp till banan och jobbade igenom Eddie idag, och det känndes inte alls bra största delen av passet... Han var spänd och okoncentrerad, och börjar jag då "joxa" och ta för mycket ledande tygeltag så bara hänger han sig. Han är ju egentligen väldigt mjuk och jämn i båda sidor, men det är just att få honom att slappna av och börja arbeta ordentligt som blir svårt i dessa situationer. Det kändes rent ut sagt skit största delen av passet, och jag var såå nära att ge upp och skita i allt.

Men så lossnade han tillslut och blev jättefin! Vilket resulterade att galoppen blev mer balanserad och bärig, istället för att han bara ångar på. Något man också märker är att han tar galoppfattningarna direkt när han inte jobbar ordentligt, medan dom blir lite sena när han är avspänd och jobbar korrekt. Säkert så blir det lite jobbigare att sätta under sig baken, men det är bara att jobba vidare. Så stärker han bakkärran. Så detta pass kändes inte alls bra den största delen, men så släppte det och han var jättefin på slutet. Vilket var väldigt skönt! 

Curre skrittades ut, och han var väldigt lugn idag! Har inget mer att säga om det :) Dessutom så tog jag äntligen tag i hans enormt skita svans nu när det är plusgrader, och den var verkligen ENORMT skitig! Men lite vatten, schampo och till sist pälsglans så blev den vit och fin igen! Lite skitig längst upp, men kom inte åt att tvätta den delen med bara hink. Klippte dessutom  av 1dm då jag inte klippt den sen jag vet inte när. Haha, förresten, ni ska bara se hans man! Måste nästan ta en bild ;) Skulle behöva klippa av halva manen, men ska spara ett tag till så det blir en riktig makeover när han väl ska friseras ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0