Träning nästa vecka!

Skrev ju förut att jag kanske skulle på en tvådagars träning nästa vecka, och jag fick vara med på tisdagen! Hade anmält mig som reserv och det fanns ingen plats på måndagen, men på tisdagen så kunde jag vara med. Hade ju givetvis varit roligare att kunna vara med båda dagarna eftersom det är mer markarbete första dagen och hoppning andra dagen, men jag är såklart glad för att jag får vara med!

Tränaren jag kommer att rida för är Erik Berggren, han har bland annat varit lärare på Strömsholm mm. Red för honom någon gång med min D-ponny för länge sedan, och även med Curre för 1-1,5 år sedan kanske? Han är iaf jättebra! Så det ska bli väldigt kul, hoppas på att jag kan få lite hjälp med Eddie :)

Träningen kommer att hållas på Säterbyggdens Ridklubb, så Eddie får åka bort och träna. Sist vi var iväg och tävlade, som var hans första bortatävling så var han minst sagt spänd och förstod inte riktigt vad som skulle hända. Så vi får se hur han är, men det är samtidigt bra för honom att åka bort såhär. Kommer att rida halv tolv på tisdagen, vilket passar bra då jag har special idrott på förmiddagen och börjar inte förren klockan tre.


Mer om Erik Berggren kan du läsa HÄR.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0