Dagens ridning

Hade egentligen tänkt rida ut Eddie en sväng först och sedan avsluta med att kolla av honom på banan, enligt planeringen alltså. Men det sket sig såklart eftersom det blivit fruset i marken nu igen... Så jag red ut en lite längre tur istället, men fokuserade ändå på lösgörande arbete. I början av turen var han lite spänd, men slappnade av allt eftersom.

Trots att han var lite stark och tjafsig i munnen (vet inte om det beror på novabettet eller inte?) så lyssnade han riktigt bra på tempoväxlingarna idag, speciellt på slutet. Kunde både minsta och öka traven utan problem. På slutet, när vi travade upp för den sista backen på hemvägen så slappnade han äntligen av ordentligt och jag kunde rida honom i en stadig lägre form. Tänk om han kunde vara så hela ridturen... Men han kändes faktiskt helt okej idag :)

Skrittade sedan ut Curre tillsammans med Chino.
Han var piggare idag och skrittade på ordentligt, förmodligen för att han vilade igår men säkert också för att det var lite kyligare i luften. Han skötte sig fint, förutom ett bocksprång som han bara gjorde från ingenting! Då är det tur att man är van, så det sitter i ryggen, haha. Den luringen passade på när jag var oförberedd och hade långa tyglar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0