Svar;


Svar:
Jag använder skydd både fram och bak av säkerhetsskäl, jag vill inte få några onödiga spark/trampskador pga att jag inte använt skydd. Så NEJ, jag använder inte bakskydd för syns skull! Hur du nu kan tro det? Jag använder alltid skydd runt om, spelar ingen roll om jag rider ut i skogen eller tävlar. Rider jag i djupare snö så sätter jag även på boots, för att undvika att dom trampar sig med broddarna. Sen kan jag tycka att bakskydd inte är lika viktiga som framskydd, då dom oftast bara stryker sig på bakbenen medan dom kan sparka på senan på frambenen. Men personligen väljer jag att även ha bakskydd, för jag tycker det är säkrast! Curre går dock utan nu eftersom han bara skrittas. Men annars är dom alltid på, för att undvika skador. Inget annat.
Svar: Det är faktiskt så att jag inte köpt dessa dekorationer, utan fått dom! Min farfar hade en hel påse med blommor som sitter ihop i varandra, så det är någon typ av dekoration från början skulle jag tro. Han hade iallafall en sådan påse liggandes hemma, och där hade den legat i måånga år! Köpt utomlands någonstans. Så han frågade om jag ville ha dem, eftersom han visste att jag höll på med dessa pannband. Så tyvärr går dom inte att köpa, vilket jag tycker är väldigt synd. När mina tar slut så finns det inga fler :/ Innan jag fick dessa så letade jag länge för att hitta lämpliga dekorationer, men hittade inga riktigt bra! Men letar man lite så brukar man tillslut hitta något som fungerar bra :)Mitt senaste pannband.

Kommentarer
Postat av: S O F I A -satsar till 100!

Jättefin blogg :O ;)Läs om olika ridövningar och tips, få massor av update med roliga / fina bilder och filmer, tälingar och mycket mer på en fullspäckad hästblogg ;Dhttp://sofiaelinab.blogg.seAtt titta skadar inte ;)

2010-03-02 @ 18:58:06
URL: http://sofiaelinab.blogg.se/
Postat av: Jakobahlquist-med inriktning på fälttävlan

Kan du inte ha dom du har hemma bak då? Eller eskadron eller nått. Eftersom det bara rör sig om ett år måste det ju inte vara samma märke som fram..

2010-03-03 @ 14:39:40
URL: http://collbaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0