Ponnytävling i Storvik

Kom hem för en stund sedan, har nämligen varit i Storvik på ponnytävling med min syster hela dagen! Det gick skapligt bra för dom. Felfritt och rosett i LDn, där såg han riktigt fin ut! Hon hade bra tryck banan igenom och han hoppade finfint. Till LCn så fick hon till tre riktigt fina språng på framhoppningen, mer behöver hon inte hoppa fram honom.

Så precis innan hon skulle in så bockade han av henne, såg inte riktigt vad som hände. Men iaf, han hoppade ettan och tvåan fint, sedan började han krångla när dom red förbi utgången och skulle vända upp mot trean. Han bockade runt riktigt rejält (ni som sett honom, vet hur han brukar göra!) och skulle inte gå fram. Men Angelica satt kvar, och tillslut fick hon fram honom och hoppade resten av banan felfritt.

Så blev 4 fel för "stoppet", plus tidsfel. Men det är himla synd att han ska tjafsa sådär! Men bara att vänta ut, så slutar han snart. Han var likadan i somras några tävlingar, sedan gick han super på hösten och både vann och placerade sig. Men han är minst sagt speciell den ponnyn, måste vara spännande för publiken att se hans ritter! För han ser ut som värsta sortens rodeo ponny, haha ;) Alla blir så förvånad när hon sitter kvar, men 1,5 års träning har börjat ge resultat!

Har för övrigt varit riktigt skitväder idag...
Det som hade töat så bra, och vägarna var bara. Imorse var det fruset och nu ligger det ungefär 1dm snö ovanpå... Usch och blä! Men nu ska jag ta och gå ner till stallet och mocka, och sedan blir det nog en tur med Eddie. Ska se över bilderna jag tog idag, så får vi se om det blir någon fin som kommer upp här senare :)

Angelica och Chino när dom blev Klubbmästare, i november tror jag att det var :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0