Min favorit när det gäller stallskor!


Muckboot Wear
"En jodphur. Halksäker, stötabsorberande sula. Slitstark -inga sömmar som kan gå sönder eller läcka. Varm och skön -inga extra sockor ner till minus 17 grader ."

Storlek: 36-47  Pris: 895kr hos Muckbootcompany.se

Muckboot finns i en hel rad utförande så som stövlar och skor till både hästfolk och icke hästfolk! Läs mer om muckboot och deras produkter på www.muckbootcompany.se

Allmänt om muckboot

"Idén till muckboot var önskan om en riktigt tålig, bekväm och varm stövel för hästfolk. Därav namnet "muck" som syftar på "mocka" i stallet. Resultatet blev ett skosortiment tillverkat i bästa material med vattentäta skaft i neoprene och ett foder som gör att stövlar och skor andas.
Muckboot tål tufft arbete och aktivitet utomhus vare sig du vandrar, är i trädgården, i stallet eller på hästryggen.
Muckboots komfort med sin inbyggda luftsula är överlägsen det mesta som finns på marknaden. Skaften är mjuka och lätta att vika ner. När de blir smutsiga på kör du dem i tvättmaskin."

Jag kan lätt säga att jag älskar Muckboots skor!
Otroligt sköna och praktiska. För ganska länge sedan så såg jag någon ute på tävling, tror det var i Avesta?, som sålde dessa skor. Men efter att alla på Westgate Farm där jag brukar jobba ibland har sådana skor så har jag alltid velat ha ett par. Dom såg så bekväma och praktiska ut! 

Så för någon månad sedan så köpte min mamma ett par till sig själv, och hon har samma storlek som mig. Så givetvis har jag "lånat" dem, och jag älskar dem! Är tyvärr rädd att hon inte får tillbaka dem, då jag tycker att jag har betydligt mer användning för dessa skor. Haha.

Jag har jodphur modellen och tycker den är mest praktisk. Dom är klart dom skönaste stallskorna jag gått i, man kan klampa igenom lera och vatten utan att bli blöt, rida i dom, ja dom helt enkelt perfekta i stallet. Som ett par sköna gummistövlar i jodphur modell! Dock brukar jag ha sockor i på vintern, eftersom jag är frusen av mig. Men dom är klart varmare än vanliga gummistövlar.

Så jag kan varmt rekommendera dessa skor! Dom mest optimala stallskorna enligt mej :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag håller med dig till 100 % !! :D

2010-03-13 @ 03:46:29
Postat av: S O F I A -satsar till 100!

Fin blogg! :D:D

2010-03-13 @ 14:33:43
URL: http://sofiaelinab.blogg.se/
Postat av: johanna

håller också med! fick ett par av min handledare på praktiken :D

2010-03-13 @ 17:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0