Hissa & Dissa


  • Att snön har börjat töa bort! Den är långt ifrån borta, men det är underbart att inte behöva frysa och äntligen kunna rida utan täckbyxor!
  • Mina muckboot skor! Okej, dom är egentligen mammas.... Men jag har snott dom, hehe ;) Perfekta i detta väder och dessutom väldigt sköna! Kommer snart ett enskilt inlägg om dessa skor.

  • Att jag kanske ska på en två-dagars träning i slutet av månaden, för en väldigt bra tränare! Hoppas verkligen jag kommer med :)
  • Att vi äntligen har en dator som fungerar normalt! Inget mer tjafs, och ÄNTLIGEN photoshop! OM jag har saknad det programmet :)
  • Helskodda ridbyxor. Något jag nästan alltid rider med! Väldigt bra när man själv nöter ut ridbyxor på nolltid, och har hästar som antingen bockar som en galning eller blir "rädd" och slänger sig rätt som det är. Då gäller det att sitta stadigt ;) Hoppryttare brukar ju vilja rida oskott, men jag föredrar helskott! Dock brukar dom snyggaste ridbyxorna vara just oskodda...
  • Att ridbanan inte går att rida på, pga all snö... Inte alls kul då jag inte kan lägga upp träningen eller rida igenom Eddie som jag vill :( Ge mig ett ridhus! Eller varför inte bara ett närmare än 3mil? Det hade jag varit mer än nöjd med. Just nu står utvecklingen still, och jag blir galen!

6e april föra året.

 

  • Att det är jättedåligt med tävlingar i mars-april. Riktigt tråkigt!

 

  • Skolan... Självklart så har vi det sämsta schemat sista terminen, och det känns som att ALLT ska vara klart NU! Börjar känna mig aningen stressad, samtidigt som jag är enormt skoltrött och har lust att skita i allt... Men snart är skolan SLUT! :D
  • Att Curre inte kan börja komma i hagen pga av all snö :( Tycker fruktansvärt synd om honom... Får hoppas på att den töar bort fort! Även om jag inte har så stora förhoppningar.
  • Att den nya regeln angående bakbensskydden på unghästar ska vara så löjlig, och speciellt att den även ska gälla 7-åriga hästar! Just nu är det jättesvårt att hitta godkända skydd, men snart  måste väl tillverkarna uppmärksamma detta och ta fram fler skydd som håller måttet. Just nu är det bara Veredus young jump som marknadsför sig som "godkänd för unghästar". Jag tycker det är bra att dom förbjuder teknikskydd på unghästar, men vanliga strykkappor som tex har en lite för lång neoprenekant eller en liten bit resår? Jag förstår inte...

Veredus young jump

 

 


Kommentarer
Postat av: Amanda

asså älskar din häst!!!!!! vill du byta;D

2010-03-12 @ 13:31:58
URL: http://amandaspetterssons.blogg.se/
Postat av: Emma

håller med att det är tråkigt när ridbanan är hård :-(

2010-03-12 @ 13:50:08
URL: http://emmagynning.blogg.se/
Postat av: sandra sjöholm

Eskadron har ju godkända bakskydd :)

2010-03-12 @ 19:59:17
URL: http://clinteastwood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0