Hemma igen!

Kom hem från Björklinge och Westgate farm för ett tag sedan. Jag, Elin och en till tjej har ju skött John och Karros gård medan dom var på Göteborgs Horse Show. 24 hästar på box, så vi hade en del att göra! När man inte har rutinerna så tar det dessutom betydligt längre tid än vad det borde göra. Men vi har haft väldigt roligt! En del skrattanfall, snubblingar i gödselhögen och en med vattenhinken blev det för min del... HAHA! Men har ridit några fina hästar också, det är alltid kul :)

Trots att jag känner mig ganska så död efter dessa dagar så ska jag ut och rida Eddie nu... Han vilade i lördags och mamma promenerade med honom igår, så idag ska han ridas. Ska iväg till Ockelbo och hoppa en träningstävling imorgon, så han måste komma ut idag. Hoppar nog en 1m bana kulle jag tro, bara för att checka av inför helgen eftersom vi inte hopptränade förra veckan och det inte inte blir någon träning denna vecka. 

Ska skriva lite mer om dagarna senare, just nu måste jag sätta lite fart känner jag! Död är jag, men hästen måste ridas :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0