Gårdagens ridning, 5/3

Vill först och främst be om ursäkt för den dåliga uppdatering... Men jag har haft datorproblem, den har bla. kraschat när min bror höll på att installera något. Då är det bra att man har alla bilder och viktiga saker i den externa hårddisken ;) Men nu är den omformaterad och funkar. Dessutom har jag ÄNTLIGEN photoshop igen :D Överlycklig, haha.

Red ut Eddie neråt skidanläggningen, och han låg på ganska mycket. Red på novabettet, och tycker faktiskt att han lyssnar lite bättre på det. Kanske för att det är rakt? Fast jag kan lika gärna ha inbillat mig det ;) Men jag märker väl hur han går på det när jag har använt det lite mer! Fortsatte med övergångar, och på slutet så kunde vi faktiskt ligga och rulla på i galoppen i ett jämt tempo. Trots att han låg på och var pigg! Red inte lika långt som vi brukar efter den vägen, och red heller inte på lika mycket eftersom vi ska tävla. På hemvägen jobbade vi lite sidförande, och han var fin! Han känns mer jämn i sidorna, och flyttar jämnare nu än för nån vecka sedan. Det är bra! :)

Curre fick skritta ut sin vända, och han var snäll. Skrittade på friskt, men hittade inte på något bus mer än det lilla han gjorde i början. Annars gick det bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0