Fredag

Började sent idag, 12.30 och har bara keramik på eftermiddagen. En ganska lugn skoldag! Vid halv 10 imorse så kom massören/kilopraktorn ut och kollade igenom både Eddie och Chino. Båda satt fast lite i korset och bogen, mest Chino. Har faktiskt haft det lite på känn sedan jag red honom, så det var nog bra med en genomgång. Båda hästarna tyckte iaf att det var väldigt skönt! Akupunktur i korset fick dom också :)

Fick även ett tips om att ge magnesium till Eddie, det skulle tydligen vara bra för hästar som reagerar och lätt blir "rädd" för saker. Så som Eddie brukar bli, hoppar till för soptunnor och sånt ;) Någon annan som har hört det? Kan vara värt att prova iaf, magnesium ska ju vara bra för magen (och något mer?) så det skadar ju inte :)

Eftersom massören var här idag så ska både Eddie och Chino vila idag, och sedan skrittas två dagar. Ska fira både mej och min mamma liet smått ikväll, eftersom vi fyllt år. Ska försöka ta ut Curre på en sväng, annars blir det lugnt med hästarna ikväll :)

Min buss går om ca en halvtimme, så ska försöka göra något vettigt innan dess!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag har hört, vi tar det på telefon eller på måndag!

2010-03-12 @ 17:49:03
Postat av: frida dahlberg

sv: jo verkligen :S och skare på det nu då :/ För några dar sen gick jag runt hagen för att höja upp stängseltråden (min häst hoppar ut när det kommer en skoter) och det var jobbigt att komma sig runt med all snö :O

2010-03-12 @ 18:48:05
URL: http://seriouslyfrida.blogg.se/
Postat av: Ina Jacobsen

Keramik, vad är de för program du läser då om du har de på schemat?trevlig Helg!

2010-03-12 @ 19:22:36
URL: http://inajacobsen.blogg.se/
Postat av: sandra sjöholm

sv: Ja, precis. De nya håller inte måttet och just därför får jag inte använda dem, men har ett par gamla hemma som vi köpte till Clintan innan vi köpte nya tävlingsskydd :)

2010-03-12 @ 21:14:29
URL: http://clinteastwood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0