Dagens ridning

Red ut Curre en sväng först idag. Han var pigg och skrittade på friskt på bortvägen, men hittade inte på något bus. Skrittade en liten bit längre idag, och även upp för en backe. Vet inte om det var därför, men han var väldigt lugn och fin på hemvägen :)

Eddie fick ridas ut som vanligt, men red en bit längre upp mot skogen i mörkret. Det var folk i stugorna, så det lyste lite där uppe. Eddie var faktiskt riktigt lugn idag! Lyssnade bra både fram och tillbaka :) Jobbade honom i skritten, och han var inte riktigt som jag vill ha honom. Kändes som han var lite okoncentrerad.

När vi skrittade efter stora asfaltsvägen på hemvägen, så jobbade vi på en liten "övning" jag kom på. Red i mitten av den breda vägen (givetvis när det var lugnt och inga bilar kom), rakställde och flyttade sedan några steg åt höger/vänster. Men istället för att flytta ut till vägrenen så flyttade jag bara något steg och rakställde igen. Detta gjorde att jag fick en väldigt bra på på bakdelen efter ett tag, eftersom dom gärna vill slänga ut baken. Detta kommer fram ganska tydligt när man inte flyttar ända ut till kanten. Efter ett tag mjuknade han och slappna av, då var han väldigt fin :)Kommentarer
Postat av: Othiliah

Hejsan :)

Jag följer din blogg och det är väldigt intressant att läsa! ;)

Men varför ''rider'' du inte Curre?

Det har inte jag fattat än. Du skrittar bara på han.

Har han nån sjukdom ? :)

Mejla gärna och berätta: otte97.puman@hotmail.com// En häst älskare ♥

2010-03-13 @ 07:58:31
URL: http://mjaaauuuu.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0