Dagens ridning

Red ut Eddie en liten sväng efter att jag kom hem från Borlänge idag. Provade nova bettet som jag köpte, och kunde väl inte märka någon större skillnad faktiskt. Men det kan nog vara bra att variera med :) Red inte hårt alls, utan blev en lite lugnare tur. I början var han lite spänd och pigg, men lyssnade faktiskt bättre tillbaka idag och övergångarna blev jämnare. Jobbade lite sidförande i skritten, och på slutet slappnade han av. I sista traven så kom han ner i en lägre, stadig form och var jättefin! Så jag är nöjd med slutet av turen :)

Efter Eddies tur så firade vi min kusin som fyller år idag, så jag hann inte med Curre :( Stackarn... Men ska se till att han kommer ut imorgon, oavsett vad! Skulle helst vilja prova att släppa ut honom en stund i hagen, men det är så satans mycket snö där! Dom andra hästarna har ju trampat upp sina hagar, men i hans är det bara tung och djup snö. Känns inte bra att släppa honom där...

Imorgon kommer det iaf ett inlägg med bilder på vad jag köpte idag! Orkar inte fixa klart det inlägget idag, så imorgon dyker det upp ;)

Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig
!
Har varit på språng hela dagen och såklart så blir det att man sitter här sent... Måste bli lite ändring där känner jag.


Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg för dig som är hästintresserad!

Tävlingspriset är sponsrat utav Charlies Häst & Hund!Klicka här för att komma till tävlingen:

http://stockholmsjenna.blogg.se/2010/march/tavling-i-samarbete-med-charlies-hast-hund.html

2010-03-04 @ 09:12:08
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0