Dagens ridning

Red ut Eddie en liten längre sväng på morgonen idag. Jobbade ganska mycket sidvärtsrörelser för att få honom lite mer loss i bogarna och dessutom så är det nästan det enda sättet att få honom koncentrerad när han är spänd. Även idag så hade han en tendens att vilja hänga sig i tyglarna, men det är big no! Han får hellre springa med huvudet i vädret än hänga sig. Så varje varje gång när jag kände att han började kännas tung så gjorde jag en "överstrykning" som min dressyrtränare brukar kalla det, dvs att jag lägger fram båda händerna så han själv får hitta balansen och bära sig själv. Även om han inte kändes jättebra idag, så var han bättre.

Blev tyvärr ingen skrittur med Curre då min mamma jobbade sent idag, och det går verkligen inte att skritta ut honom själv. Han är tokig ändå! Eller det kan gå bra, men så fort det händer något så slår det slint i huvudet på honom just nu. Men annars så går det bra, men vill inte riskera något. Min buse ;)

Eddie innan ridturen


Kommentarer
Postat av: Linda Eriksson

Sv; Jo det verkar vara en jätte trevligt ridskola!=DJa, det är oftast fleece täcken som sitter så där dåligt fram vid bogen, kanske ska kolla efter några "billiga" schockemöhle täcken då?;)

2010-03-27 @ 23:52:47
URL: http://lindaaerikssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0