Hiss & Diss
 • Jag ska till FALSTERBO! :D Ska följa med som hästskötare till Johns hästar, så kommer att vara där hela Falsterboveckan. Åker ner till dem den 1 juli och kommer nog hem den 11-12 juli. Självklart är Elin med, så det kommer bli GRYMT!

  Velade först och tänkte att jag inte bara kan lämna hästarna under den tiden (har ingen annan som kan rida dem), men har bestämt mig för att det nog bara är bra för Eddie med lite semester. Han har inte haft någon vila sedan jag köpte honom i Oktober, så det blir nog bara bra för honom! Curre kommer kanske inte bli jätteglad över sin lilla vila, men han mår samtidigt inte dåligt av det. Dessutom så håller vi på att fixa nya hagar, så dom kommer att få gå på lite mer bete vilket jag tror kommer att bli uppskattat!
 • Jag ska tävla imorgon! Haha, lite oplanerat på midsommarafton och allt. Eftersom jag ska till Falsterbo så kan jag inte tävla i Hofors den 9 juli som jag planerat, så jag åker istället till Borlänge imorgon. Blir en 1m CR och en 1m i två faser på Rommetravet, alltså på gräs. Har inte tävlat honom på gräs förut, men det ska nog gå bra hoppas jag!

 • Curre börjar komma igång igen, känns riktigt kul även om det bara är skritt och trav rakt fram än så länge. Men det är ett väldigt stort framsteg med tanke på hur det har varit under det här året :)


 • Det är SOMMAR! Riktigt skönt med sol och värme. Dessutom så har jag slutat skolan, vilket även det är troligt skönt! Men samtidigt så är det lite läskigt också, för vad ska man göra nu? Svår det där...


 • Erik Berggren! Grymt bra tränare, tänk om jag kunde träna för honom oftare! Men jag är väldigt nöjd med att få rida för honom dom gånger jag får, ca 1 gång i månaden. Eddie går aldrig så bra som när jag rider för honom och dom tre gångerna jag har ridit för honom med Eddie har gett otroligt mycket. Han vet precis vad vi behöver jobba med!
 • Det är dåligt med träningar nu under sommaren. Enda anledningen till varför man nästan börjar längta till hösten ;)


 • Jag har varit jätteförkyld i över en vecka. Snorar och hostar om vartannat, inte kul alls. Ett tag så kändes det som jag hade knivar i halsen, men som tur är så är det bättre nu! Men det hade varit trevligt att vara helt frisk nu när det är sommar och allt. Typiskt, jag som brukar hålla mig frisk :P


 • Curre är som en tickande bomb just nu. Reagerar genom att tvärvända och sticka åt andra håller vid minsta lilla ljud. Inte jätteroligt, men jag älskar honom ändå min lilla Curre plutt ;)


 • Min blogg har blivit riktigt tråkig, och jag har nästan helt tappat lusten att blogga... Har dessutom förlorat några prenumeranter på bloglovin :( Såklart tråkigt, men jag skriver egentligen mest för min egen skull numera. Bloggen har mer blivit som min träningsdagbok. Men ska försöka att lägga upp lite mer bilder och filmer så den blir mer intressant :)


 • Jag har inte lyckats få in filmerna från träningen i tisdags på datorn... Jäkla krångligt det ska vara! Men har gjort det förut, så det ska gå ;)
Kommentarer
Postat av: warnmark -häst, träning & foto

Då kanske vi ses i Falsterbo =)

2010-06-29 @ 19:58:01
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0