Dagens ridning

Red upp till banan för att rida igenom Eddie idag, dock så känns det som vi tagit ett steg tillbaka... Fokuserade mest på lösgörande arbete och red ganska mycket sidvärtsrörelser och ställde igenom honom på volter och serpentiner. Han vill fortfarande slänga ut rumpan i vänster varv och han kändes bara allmänt jobbig idag. På slutet så fick jag honom dock att slappna av lite i galoppen och när jag travade av så var han ganska fin och avslappnad. Men han känns inte alls lika mjuk och fin som han har varit... Var evigheter sedan vi tränade dressyr, så skulle verkligen behöva lite hjälp nu känner jag. Min dressyrtränare kommer upp en gång i månaden, men har missat dom senaste två gångerna :( Aja, vi får kämpa på tills det löser sig.

Red ut Curre sen, helt själv för första gången faktiskt. Lite seg när vi red iväg, men piggnade på och var ganska framåt resten av turen. Travar just nu lite korta sträckor, och han är så himla mysig! Mjuk och lydig trots att han inte gått ordentligt på ett år. Var grymt med mygg ute, så han blev ganska så irriterad, och det förstår jag! Måste se till att köpa hem lite flug/mygg spray. Han fick något ryck och slängde runt i något bockliknande skutt, men annars så var han snäll.


Ännu en gammal bild på mig och Curre! En regional 1m tror jag, iaf på den underbart fina gräsbanan i Hedemora! Regionala tävlingar är så grymt mycket roligare än lokala... Men bara att kämpakämpa så är jag tillbaka. Vi får hoppas på det iaf :)


Kommentarer
Postat av: ASTRIDS TRÄNING

SV: ja det är verkligen jättejobbigt! men på ngt sätt känns det skönt att jag vet varifrån Levis skador kommer ifrån och att alla kommer från yttre våld, inga förslitningsskador liksom.

2010-06-03 @ 21:46:40
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: ASTRIDS TRÄNING

SV: ja det var bara tur att vi åkte in med honom fr han var inte halt eller så. han var svullen och en vet. var ute och sa att det var griffelbenet som nog var av. om svullnaden gick ner inom en vecka så var det inget. svullnaden gick ner men vi åkte in ändå och vi trodde att det inte skulle vara ngt, så vi blev lite ledsna att han hade skadan..

2010-06-03 @ 22:05:17
URL: http://astridstraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0